curățarea și spălarea acoperișului

dachziegel_reinigen_die_besten_tipps_und_tricks_-_your-best-homenet.jpg (1)

curățarea și spălarea acoperișului

Imaginea în ansamblu a sediului companiei Tale joacă un rol improtant în formarea opiniei despre profesioalismul și exigența serviciilor care le oferi. Este prima impresie a clientului care sosește la sediul tău, iar zicala spune ca prima impresie contribuie cu 70% la succesul său eșecul încheierii unei afaceri. Acoperisul sediului, atelierului ți a casei tale nu este o excepție de la aceasta regulă, ci unul dintre factorii cruciali ca ți estetica amenajării interioare, curațenia sau zugrăvitul.​

Acoperirea unei hale industriale este o investiție imensă care se face cu multa grijă. Acoperișurile industriale sunt menite să reziste mult, insă cu timpul, cum probabil ai observat, orice acoperiș începe să piardă din vividitatea culorii ți încep să apară pete negre, mușchi, alge si alte impurități pe el.

ce se întâmplă cu acoperișul ?

Lasând deoparte considerentul estetic, murdăria și factorii biologici cauzează daune serioase structurii țiglelor și a întregului sistem de acoperire a clădirilor Tale.

Murdăria ce se acumulează pe acoperiș este un sol perfect pentru bacterii dăunătoare, cum sunt mușchii, algele sau mucegaiul care astupă spațiul dintre țible și alte materiale de acoperire și duc la scurgeri de tavan

Murdăria dintre țigle absoarbe apa, o menține pe acoperiș și împiedică drenajul firesc până la jgheaburi, deteriorând structura acoperișului.

Un acoperiș curat absoarbe căldura solară și sunt făcute din materiale care permit nu numai protecția ci și termoizolare. Dacă sunt acoperite cu murdărie, mușchi sau alge acestea absorb căldura din clădire , acoperișul pierde capacitatea de a prelua căldura ambientală.

industrial
Curatare-Acoperisuri-21

PAșII CURățăRII ACOPERIșURILOR INDUSTRIALE șI COMERCIALE

Aplicăm soluție specială pentru fiecare tip de aoperiș pentru a înmuea depunerele.

Spălăm acoperișul cu un parat de curățat de înaltă presiune. Folosim acest aparat pentru a putea dezbate calitativ toate depunerele

Spălăm acoperișul industrial cu apă caldă. Prin acestă operațiune eradicăm algele, mușchii, mucegaiul, lichenii și bacteriile. Următorul pas curățam noroiul, smogul și funiginele de pe acoperișul clădirii.

Plasează o comnadă pentru a obține o curățenie Excellentă

Adressa

Chișinău
Lev Tolstoi
3/1

Orar

De Luni pînă Duminică 
24/7 

Contacte