SERVICII

Curățarea și spălarea acoperișului

Curățarea și spălarea acoperișului

Imaginea în ansamblu a sediului companiei Tale joacă un rol important în formarea opiniei despre profesionalismul și exigența serviciilor care le oferi. Este prima impresie a clientului care sosește la sediul tău, iar zicala spune ca prima impresie contribuie cu 70% la succesul său eșecul încheierii unei afaceri. Acoperișul sediului, atelierului ți a casei tale nu este o excepție de la aceasta regulă, ci unul dintre factorii cruciali ca ți estetica amenajării interioare, curățenia sau zugrăvitul.

Acoperirea unei hale industriale este o investiție imensă care se face cu multă grijă. Acoperișurile industriale sunt menite să reziste mult, însă cu timpul, cum probabil ai observat, orice acoperiș începe să piardă din lividitatea culorii ți încep să apară pete negre, mușchi, alge și alte impurități pe el.

Ce se întâmplă cu acoperișul?
  • Lasând deoparte considerentul estetic, murdăria și factorii biologici cauzează daune serioase structurii țiglelor și a întregului sistem de acoperire a clădirilor Tale.
  • Murdăria ce se acumulează pe acoperiș este un sol perfect pentru bacterii dăunătoare, cum sunt mușchii, algele sau mucegaiul care astupă spațiul dintre țible și alte materiale de acoperire și duc la scurgeri de tavan
  • Murdăria dintre țigle absoarbe apa, o menține pe acoperiș și împiedică drenajul firesc până la jgheaburi, deteriorând structura acoperișului.
  • Un acoperiș curat absoarbe căldura solară și sunt făcute din materiale care permit nu numai protecția ci și termoizolare. Dacă sunt acoperite cu murdărie, mușchi sau alge acestea absorb căldura din clădire , acoperișul pierde capacitatea de a prelua căldura ambientală.
Pașii curățării acoperișurilor industriale și comerciale
  • Aplicăm soluție specială pentru fiecare tip de acoperiș pentru a înmuia depunerele.
  • Spălăm acoperișul cu un aparat de curățat de înaltă presiune. Folosim acest aparat pentru a putea dezbate calitativ toate depunerile
  • Spălăm acoperișul industrial cu apă caldă. Prin această operațiune eradicăm algele, mușchii, mucegaiul, lichenii și bacteriile. Următorul pas curățăm noroiul, smogul și funiginele de pe acoperișul clădirii.
Plasează o comandă