Motelurile şi hotelurile pentru mulţi din noi devin cea de-a doua casă pe o anumită perioadă. Şi desigur persistă dorinţa ca în această casă să fie cald şi confortabil. Curăţenia – componenta obligatorie a confortului, însă ea nu poate fi creată integral de orice companie, care propune servicii de cleaning în Chişinău.

Problema rezidă în faptul că hotelul modern – cea mai complicată construcţie inginerească, unde în afară de holuri şi camere mai sunt şi numeroase scări, ascensoare şi încăperi de serviciu, care de asemenea necesită curăţenie.

În general, serviciile de dereticare a încăperilor interne presupun posesia unor cunoştinţe temeinice şi a abilităţilor practice pentru cei ce le execută.

Cleaningul hotelului necesită nu doar aptitudinea de a lucra cu orice tipuri de maşini de curăţat şi spălat, dar şi de a ţine cont de specificul materialelor de pe podea şi pereţi.

De exemplu, căptuşelile din camere şi culoare sunt foarte diverse şi nu există un mijloc universal, care să asigure un aspect extern luxos pentru fiecare din ele.

O deosebită atenţie la dereticarea profesionistă a hotelului se acordă decoraţiilor metalice, întâlnite în ascensoare, scări şi în vestibul, deoarece majoritatea locatarilor mai întâi de toate acordă atenţie la detalii. Un hotel din capitală trebuie să fie nu doar curat, ci impecabil de curat. Şi noi ştim s-o facem în practică.