Curatarea mochetei

De la: $120

CURĂŢIREA MOCHETELOR

Mocheta – este un tip frumos de căptuşeală pentru pardoseli, care se potriveşte oricărui anturaj. Din păcate, mocheta nu se referă la categoria de suprafeţe practice, deoarece fixarea acesteia pe podea nu permite scoaterea şi ducerea ei la curăţătoria chimică în caz de murdărire, ca pe un covor obişnuit.

Mocheta, fie în casa sau în biroul dvs., pot colecta rapid murdăria, bacterii, acarieni și alergeni. Deși nu sunt întotdeauna vizibile la suprafață, acești contaminanți pot polua aerului pe care îl respirați în fiecare zi. Mochetele care par adesea curate pot fi, de fapt, mult mai murdare decât credeti!

Serviciile propuse:

  • Curăţirea semiuscată a mochetei;
    — Se efectuează cu ajutorul spumei speciale, care se aplică pe suprafaţă, mai apoi aceasta este înlăturată cu ajutorul unei maşini speciale.
  • Curăţirea umedă a mochetei;
    — Se efectuează cu utilizarea maşinii cu disc, care prin metoda mecanică intensă influenţează asupra mochetei, curăţând-o.
  • Curăţirea intensă a mochetei;
    — Se efectuează cu aceleiaşi maşini cu disc, dar cu a abordare individuală pentru fiecare tip de pete.

Agenţii chimici folosiţi corespund tuturor normelor sanitare europene şi suprafeţele prelucrate după curăţire sunt inofensive pentru oameni şi animalele domestice.

Categories