Spalare Fațade

De la: $120

SPĂLAREA FAȚADELOR

Orice clădire se începe de la faţadă. Anume faţada este acea “îmbrăcăminte” după care se poate de judecat despre lumea interioară a clădirii. Diferite acţiuni ale mediului se reflectă întotdeauna asupra stării exterioare a clădirii, de aceea spălarea faţadelor este necesară pentru transformarea aspectului clădirii şi pentru integritatea acesteia.

Maşina noastră este autonomă şi este echipată cu o capacitate de 1000 de litri de apă, care are 4 trepte de purificare. Astfel, apa deionizată se furnizează prin intermediul furtunilor de 100 de metri şi a pompelor de 12V în tije ultra-uşoare (doar de 3 kg) din fibră de carbon la o înălţime de 22 de metri. Ferestrele, ramele şi faţada clădirilor se usucă fără urme de scurgeri şi sclipesc de curăţenie. Directorul unuia dintre centrele comerciale a fost de părere că «centrul lui comercial de parcă a ieşit dintr-o spălătorie auto».

Această metodă are multe avantaje care o fac aproape indispensabilă pentru spălarea profesională la înălţime a geamurilor şi faţadelor.

1. Ergonomie şi siguranţă – nu trebuie să utilizaţi scări şi mecanisme de ridicare. Maşina de spălat stă pe sol «în 2 picioare».

2. Rapiditate şi eficienţă – nu este nevoie să se elimine apa de pe geam, schimbând constant instrumentul. Apa se usucă fără a lăsa urme.

3. Calitate — murdăria se elimină şi de pe ramele ferestrelor, se spală din joante şi încheieturi. De aceea, geamurile nu se vor murdări nici pe ploaie.

Categories