SERVICII

Curățare chimică a mobilerului moale

SUPER OFERTĂ

Comandă curățarea unei canapele la tine acasă și primești CADOU curățarea a 4 scaune!!! 💥
⚜️ Tu când ultima dată ai curățat mobila din casa ta?
📌 Te-ai gândit vreodată cât praf și bacterii adună o canapea/saltea în decurs de o lună? Sau 6, sau chiar 1 an? 🤔
👉 Canapelele la fel ca și covoarele îngrămădesc praf și bacterii, de aceea, noi îți recomandăm cât mai des posibil să le cureți, pentru siguranța și sănătatea ta! 😇
‼️Compania Excellent Clean îți oferă cele mai calitative servicii de curățare a mobilei, în cel mai scurt timp și cu rezultate pe măsură.
‼️Curățim orice tip de mobilier moale, acoperit cu țesătură sau piele! Acum și la un preț promo !

Curățare chimică a mobilerului moale

Pe parcursul exploatării mobila acumulează depuneri mari de praf și pulberi alergeni care crează un mediu favorabil pentru dezvoltarea bacteriilor. Pentru ca mobila dumneavoastră să arate ca nouă, apelați la serviciile profesionale de curățare a mobilei propuse de compania Excellent Clean.

Toate produsele chimice utilizate sunt certificate, sunt anti alergice , nu provoacă arsuri sau careva daune. Utilizând serviciul dat scăpați de povar de a duce mobila la o locație anumită pentru curățare deoarece echipa Excellent Clean realizează acest serviciu la domiciliu.

Etapele de curățare chimică a mobilierului la domiciliu

Procedura de curățare a mobilei se efectuează acasă și constă din câteva etape:

 • Consultația clientului prin apel telefonic
  Prin intermediul unui ale dumnevoastră primiți toată informația necesară pentru a putea comanda serviciul de curățare chimică a mobilierului moale la domiciliu.
 • Stabilirea metodei și soluției cu care se va efectua curățarea mobilei
  În dependență de gradul de murdărire, structura, tipul de material tapițat și aspectul mobilei o metodă si soluțiile necesare pentru realizarea lucrării.
 • Procesul propriu zis de curățare a mobilierului
  Cu ajutorul utilajului specializat în curațarea chimică prin metoda Injecție – Extracție , pentru început se repartizează soluția de curățare pe suprafață, lăsînduse căteva minute pentru porni procesul de înmuiere și distrugere a microbilor și apoi se strânge împreună cu murdăria.
 • Parfumarea și uscare mobilei moale
  După procesul de spălare, mobilerul se parfumează, se aplică un parfum plăcut și cu formulă anti alergică. apoi urmează uscare mobilerului, tipmpul de uscare durează maxim pînă la 4 ore.
Procesul de lucru
Plasează o comandă