curățarea chimică a mobilierului moale

Curățarea chimică a mobilierului moale

Pe parcursul exploatării mobila acumulează depuneri mari de praf și pulberi alergeni care crează un mediu favorabil pentru dezvoltarea bacteriilor. Pentru ca mobila dumnevoastră să arate ca nouă, apleați la serviciile profesionale de curățare a mobilei propuse de copania Excellent Clean.

Toate produsele chimicie utilizate sunt certificate, sunt anti alergice , nu provoacă arsuri sau careva daune. Utilizînd serviciul dat scapați de povar dea duce mobila la o locație anumită pentru curățare deoarece echipa Excellent Clean realizează acest serviciu la domiciliu.

Etapele de curățare chimică a mobilierului la domiciliu

Procedura de curățare a mobilei se efectuează acasă și constă din câteva etape:

Consultația clientului prin apel telefonic

Prin intermediul unui aple dumnevoastră primiți toată informația necesară pentru a putea comanda serviciul de curățare chimică a mobilierului moale la domiciliu.

Stabilirea metodei și soluției cu care se va efectua curățarea mobilei

În dependență de gradul de murdărire, structura, tipul de material tapițat și aspectul mobilei o metodă si soluțiile necesare pentru realizarea lucrării.

Procesul propriu zis de curățare a mobilierului

Cu ajutorul utilajului specializat în curațarea chimică prin metoda Injecție - Extracție , pentru început se repartizează soluția de curățare pe suprafață, lăsînduse căteva minute pentru porni procesul de înmuiere și distrugere a microbilor și apoi se strânge împreună cu murdăria.

Parfumarea și uscare mobilei moale

După procesul de spălare, mobilerul se parfumează, se aplică un parfum plăcut și cu formulă anti alergică. apoi urmează uscare mobilerului, tipmpul de uscare durează maxim pînă la 4 ore.

DSC01260

Procesul de lucru serviciu cuățenie genrală zone locuibile

Plasează o comnadă pentru a obține o curățenie Excellentă

Adressa

Chișinău
Lev Tolstoi
3/1

Orar

De Luni pînă Duminică 
24/7 

Contacte