spălarea geamurilor case și apartamente

spălarea geamurilor case și apartamente

Echipa EXCELLENT CLEAN vă oferă cele mai bun serviciu de spălare a geamurilor în case și apartamnete. Realizăm serviciul de spălare a geamurilor în toată Moldova, oferim profesionalism și calitate maximă. Realizăm spălarea geamurilor și curățarea lor de praf la orice înălțime.

Pentru spălarea geamurilor la sedii de birouri avem în dotare mașini autoturn, șchele , prelungitoare telescopice și raclete profesionale.

Spălare geamuri case, apartamente ,magazine,spații comerciale, la cele mai bune prețuri.

ExcellentClean oferă cele mai accesibile și bune prețuri pentru serviciul de spălare a gemurilor la domiciliu.

spălarea periodică a geamurilor

Prelungiți durata de viață a ferestrelor dumnevoastră. Necurățarea geamurilor poate duce la apariția unor pete de apă care vă pot deteriora sticla și garniturile ferestrelor.

Etapele 1 și 2 deteriorările petelor de apă pot fi reparate, etapa 3 necesită înlocuirea completă a sticlei. Sticla curățată profesional durează, de asemenea, mult mai mult.

Eficiență energetică - Murdăria, uleiurile, praful și resturile vor sparge nu numai sticla, ci și balamalele, șinele și mecanismele cu arc. Acest lucru poate duce la etanșarea necorespunzătoare a ferestrelor și la reducerea valorilor

Ferestrele murdare pot împiedica, de asemenea, foliile și izolația să funcționeze conform intenției.

Procesul de spălare a geamurilor

Spălarea geamurilor este muncă migăloasă si enervantă chiar și atunci când ai ferestre de dimensiuni mici, dar cu toate astea geamurile necesită spălarea cel puțin de câteva ori pe an. În deosebi vara, când cantitatea de praf din aer e și mai mare, curățarea geamurilor e ceva ce trebuie să faci dacă vrei să te uiți spre geamuri cu plăcere. Cu apă curată pe baza de osmoză cu o doza potrivită de detergent cu tehnicile adecvate și un echipament bun,rezultatul de la final va fi unul neașteptat ba chiar uimitor.

Plasează o comnadă pentru a obține o curățenie Excellentă

Adressa

Chișinău
Lev Tolstoi
3/1

Orar

De Luni pînă Duminică 
24/7 

Contacte