întrebări și răspunsuri
DE ce? Cît costă ? cum se face ?

Aici poți afla răspunsul la orice întrbare despre o curățenie

Mereu alături de tine

Echipa Excellent Clean este mereu alături de tine.  Părerea fiecărui cilent este importantă.  Mereu avem nevoie de susținerea dumnevoastră pentru a deveni mai buni  pentru a oferi cele mai excelente servicii de curățenie.

Prețul depinde de suprafața și numărul de camere ale casei, biroului sau spațiilor comerciale. Curățenia generală a apartamentelor, caselor se realizează profesional și calitativ.
Desigur, însă e necesar să achitați suplimentar pentru deplasarea până la locul efectuării serviciului de curățenie.

Spălarea ferestrelor și fațadelor
Spălătorie și călcătorie
Servicii de curăăenie după renovare
Prelucrarea suprafețelor cu soluții
Curățătorie chimică a covoarelor și a mobilierului
Spălarea, călcarea draperiilor și perdelelor

Da, echipa de profesionaliști fac curățenie și în spații comerciale, industriale, de vânzare cu amănuntul.
Serviciul de curățenie este unul complex și o soluție bună de a întreține oficiile curate.
Experiența furnizării de servicii în birouri îi ajută pe antreprenori să curețe cu ușurință obiectele rezidențiale
complexe, iar experiența curățeniei în apartamente
îi ajută să mențină suprafețele curate și igienizate din birou ca și cum ar fi propria lor casă.

În cazul în care orice obiect din interiorul locuinței dumneavoastră este deteriorat în timpul
prestării serviciilor de curățenie, compania Excellent Clean
va efectua reparații gratuite sau va compensa în baza analizei și evaluării daunelor.

Da, puteți comanda serviciul de curățenie o singură dată, fără abonament. Avem o echipă mare și profesionistă, care efectuează procedura de curățenie la nivel înalt. Personalul responsabil face față cu ușurință oricărui spațiu de locuit: apartament, casă, birou, vilă, depozit, etc.
Da. Acesta este avantajul de a lucra cu compania noastră de curățenie EXCELLENT CLEAN. Atunci când vom face curățenie și menaj conform programului, va veni la Dvs. aceeași echipă, care cunoaște deja unde atârnă cămășile pentru a le călca și cum ar trebui lucrurile aranjate după finalizarea curățeniei. Valorificăm angajații și tindem spre o colaborare de lungă durată.
Da. Puteți comanda serviciul de curățenie o dată pe săptămână sau o dată la 2 săptămâni. Întrucât este mai ușor să păstrați curățenia, cu întreținere săptămânală, personalul va efectua mult mai rapid și calitativ curățenia generală. De obicei, fixăm o anumită zi a săptămânii și o anumită oră la care personalul nostru va veni, dar putem elabora și un program individual. Pentru marii fani ai curățeniei, compania poate delega echipa cu experiență să ofere servicii de curățenie zilnic.
Fiecare viitor angajat este selectat în baza: Calităților personale și profesionale Instructaj video și verificarea materialului asimilat.
Testarea aptitudinilor în practică într-un apartament, ce are toate suprafețele standard, cu diverse tipuri de murdărie și pete.
Ulterior, angajatul merge împreună cu echipa de profesioniști la o altă locuință pentru a vedea cum se desfășoară procesul de curățenie de înaltă calitate.

Adresează oricînd o intrebare

Adressa

Chișinău
Lev Tolstoi
3/1

Orar

De Luni pînă Duminică 
24/7