ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI

De ce? Cît costă? Cum se face?

Mereu alături de tine
Echipa Excellent Clean este mereu alături de tine. Părerea fiecărui cilent este importantă. Mereu avem nevoie de susținerea dumnevoastră pentru a deveni mai buni pentru a oferi cele mai excelente servicii de curățenie.

O echipă de profesioniști instruiți și angajați de către ExcellentClean.md  vor curăța  locuința  dvs.

Echipa de lucru  va fi formată din  3 sau mai multe persoane, în funcție de suprafața si de gradul de complexitate al curățeniei solicitate. Garantăm ca angajații  nu vor manca, bea, fuma și nu vor folosi aparatura din incinta și nici obiectele dvs. personale, în timp ce se află în spațiul dvs.

Fiecare echipă lucrează sub îndrumarea unui coordonator. Toți angajații noștri sunt persoane de încredere, testate de noi de-a lungul timpului și fară cazier.

În general, echipa de curățenie ExcellentClean.md  pune la dispoziție toate echipamentele și soluțiile de curațare profesionale.

Prețul total se va stabili în funcție de anumite criterii cum ar fi spațiul dvs, numărul de operațiuni necesare, timpul de execuție, etc. Ne puteți contacta pentru o estimare gratuită și pentru a stabili o întîlnire cu unul din reprezentanții firmei. La finalul intîlnirii, vă vom comunica oferta personalizată, adaptată cerințelor și necesităților dvs.

Te rog sa ne transmiți un e-mail la adresa excellentclean.md@gmail.com  sau să ne contactezi telefonic la unul din numerele din pagina de contact.

Factura poate fi trimisă sub format electronic sau predaăa in format fizic, pe hartie.

Plata pentru serviciile de curățenie efectuate de ExcellentClean.md  se efectuează prin virament bancar sau cu achitare cash!

O societate comercială plătește taxe și impozite. Personalul nostru este apt dpdv medical să presteze acest serviciu, motivat corespunzător financiar pentru a presta munca, de aceea va avea tot interesul să fie conștiincios la locul de munca și de asemenea personalul este format din persoane calificate. Experiență noastră este importantă deoarece produsele și echipamentele folosite de noi, fiind profesionale, duc la sporirea calității și eficientizarea timpului de execuție a lucrări.

La finalul curățeniei se face recepția lucrării. Dacă se observă că ceva nu a fost curățat corespunzător echipa de curățenie vă reface astfel încât să fiți mulțumiți.

Desigur, însă e necesar să achitați suplimentar pentru deplasarea până la locul efectuării serviciului de curățenie.

Da, echipa de profesionaliști fac curățenie și în spații comerciale, industriale, de vânzare cu amănuntul. Serviciul de curățenie este unul complex și o soluție bună de a întreține oficiile curate. Experiența furnizării de servicii în birouri îi ajută pe antreprenori să curețe cu ușurință obiectele rezidențiale complexe, iar experiența curățeniei în apartamente îi ajută să mențină suprafețele curate și igienizate din birou ca și cum ar fi propria lor casă.

Da. Acesta este avantajul de a lucra cu compania noastră de curățenie.
Atunci când vom face curățenie și menaj conform programului, va veni la Dvs. aceeași echipă, care cunoaște deja unde trebui  sa stea lucrurile aranjate după finalizarea curățeniei. Valorificăm angajații și tindem spre o colaborare de lungă durată.

Da, puteți comanda serviciul de curățenie o singură dată, fără abonament. Avem o echipă mare și profesionistă, care efectuează procedura de curățenie la nivel înalt. Personalul responsabil face față cu ușurință oricărui spațiu de locuit: apartament, casă, birou, vilă, depozit, etc.

Da. Puteți comanda serviciul de curățenie o dată pe săptămână sau o dată la 2 săptămâni, sau o singură data pe lună. Întrucât este mai ușor să păstrați curățenia, personalul  ExcellentClean.md va efectua mult mai rapid și calitativ curățenia generală. De obicei, fixăm o anumită zi și o anumită oră la care personalul nostru va veni, dar putem elabora și un program individual. Pentru marii fani ai curățeniei, compania poate delega echipa cu experiență să ofere servicii de curățenie zilnic.

Fiecare viitor angajat este selectat în baza:

  • Calităților personale și profesionale
  • Instructaj video și verificarea materialului asimilat
  • Testarea aptitudinilor în practică într-un apartament, ce are toate suprafețele standard, cu diverse tipuri de murdărie și pete.

 Ulterior, angajatul merge împreună cu echipa de profesioniști la o altă locuință pentru a vedea cum se desfășoară procesul de curățenie de înaltă calitate.

Adresează o întrebare