Curățarea mochetleor și covoarelor / covrolin

curățare mochetelor la domiciliu

Mochetele sunt un adevărat răsfăț pentru picioare și pot fi folosite cu succes atât în mediile profesionale cât și în locuințe. În același timp au nevoie de o îngrijire minuțioasă, motivul fiind stocarea rapidă a praflui și a pulberilor alergenici. Compania Excellent Clean vine cu soloții profesionale și metode bine găndite pentru a realiza serviciul de curațare mochete.

Procesul de spălare a geamurilor

317461921_562056949262971_7192989469280185833_n

cuățenie prin metoda injecție - ecstracție

Cea mai practică și cea mai eficientă metodă de curățarea a mochetelor este Injecție - Extracție. Această metodă permite înjectarea eficientă a soluțiilor chiar în rădăcina țesăturii. Cea ce permite curățarea aprofundată. Circa 95% din murdăria grămădită și pulgerii alergenici sunt eliminați. Compania Excellent Clean vine cu soloții profesionale și metode bine găndite pentru a realiza serviciul de curațare mochete.

Pentru a începe procesul nostru, aplicăm un tratament înainte de pulverizare care ajută la îndepărtarea în siguranță a petelor încăpățânate și a scurgerilor. Cu formula noastră avansată, curăță mai bine, miroase mai proaspăt și se usucă mai repede.

Extragem murdăria, murdăria și alergenii cu soluții care sunt certificate EPA Safer Choice. Aceasta înseamnă că nu lăsăm în urmă reziduuri dăunătoare, astfel încât este mai sigur pentru familie și animale de companie.

Curățăm folosind echipamente de curățare brevetate, concepute acest tip de lucrărăi. Prin inovare continuă, realizăm un control al calității ridicat și oferim cele mai bune rezultate posibile pentru covorul dumneavoastră.

Curățare mochete cu spumă uscată

Metoda de curățat mocheta cu spumă uscată oferă rezultate rapide și eficiente, putem curăța o mulțime de suprafețe cu un grad mare de murdărie, fiind folosită la suprafețe cu trafic intens, care trebuie curățat periodic. Folosim această metodă când vrem ca timpul de uscare să fie minim, reducând astfel întreruperile în traficul pietonal, cea ce permite folosire în cel mult 4 ore.

Se curăță orice tip de mochete și cu orice grad de murdărie.

Spuma uscata impiedica aparitia mirosului neplacut.

Toate produsele folosite sunt ecologice.

Timp recor de uscare a mochetei după spălare, aproșimativ 3 - 4 ore.

spalare-mocheta (1)

Plasează o comandă pentru a obține o curățenie Excellentă

Adressa

Chișinău
Lev Tolstoi
3/1

Orar

De Luni pînă Duminică 
24/7