SERVICII

Curățenie industrială cu mașini mecanizate

Curățenie industrială cu mașini mecanizate

Echipa Excellent Clean realizează servicii profesionale de curățenie industrială mecanizată. Indiferent de spațiul care îl dețineți hale, parcări, fabrici noi oferim calitate și rezultat garantat

Avantajul curățeniei realizate cu echipamente mecanizate este că germenii sunt eliminați total și nu se mai pot aduna pe lavetele textile folosite în cazul curățeniei manuale. Acest fapt reduce la minim riscul contaminării. De asemenea, mâinile celui care realizează curățenia rămân curate.

În orice domeniu este nevoie de curățenie și, periodic, de dezinfectarea spațiului de lucru. Pentru ca angajații să muncească într-un mediu sigur, curat și sănătos, este nevoie ca o echipa specializată în curățenie industrială. În funcție de domeniul de activitate, echipa noastră va dezvolta soluții integrate, personalizate pentru zona afectată prin care să îndepărteze eficient bacteriile și depunerile de mizerie și praf.

Cu ce putem ajuta în domeniul curățeniei industriale?

Experții în curățenie industrială de la Excellent Clean sunt instruiți cu proceduri specializate pe zona industrială, care necesită o atenție deosebită, fiind capabilă să curățe nu doar spațiul ci și echipamentele si camioanele industriale.

  • Eliminarea substanțelor chimice periculoase
  • Curățarea , dezinfectarea și întreținerea mașinilor și altor echipamente
  • Curățarea zonelor de lucru
  • Spălarea mecanizată a podelelor
  • Curățarea cantinelor, depozitelor și a halelor
Procesul de lucru
Plasează o comandă