Curățenie industrială cu mașini mecanizate

CURĂȚENIE INDUSTRIALĂ CU MAȘINI MECANIZATE ​

Echipa Excellent Clean realizează servicii profesionale de curățenie industrială meacnizată. Îndiferent de spațiul care îl dețineți hale, parcări, fabrici noi oferim calitate și rezultat garantat

Avantajul curățeniei realizate cu echipamente mecanizate este că germenii sunt eliminați total și nu se mai pot aduna pe lavetele textile folosite în cazul curățeniei manuale. Acest fapt reduce la minim riscul recontaminarii. De asemenea, mâinile celui care realizează curățenia rămân curate.

In orice domeniu este nevoie de curățenie și, periodic, de dezinfectarea spațiului de lucru. Pentru ca angajații să muncească intr-un mediu sigur, curat și sănătos, este nevoie ca o echipa specializată în curățenie industrială. În funcție de domeniul de activitate, echipa noastră va dezvolta soluții integrate, personalizate pentru zona afectată prin care sa indepărteze eficient bacteriile si depunerile de mizerie și praf.

Cu ce putem ajuta în domeniul curățeniei industriale?

Experții în curățenie industrială de la Excellent Clean sunt instruiți cu proceduri specializate pe zona industrială, care necesită o atenție deosebită, fiind capabilă să curățe nu doar spațiul ci și echipamentele si camioanele industriale.

Eliminarea substanțelor chimice periculoase

Curățarea , dezinfectarea și întreținerea mașinilor și altor echipamente

Curățarea zonelor de lucru

Spălarea mecanizată a podelelor

Curățarea cantinelor, depozitelor și a halelor

98fe27f058f48d91751f37be4d6f832a

Procesul de lucru serviciu CURĂȚENIE INDUSTRIALĂ CU MAȘINI MECANIZATE

Plasează o comnadă pentru a obține o curățenie Excellentă

Adressa

Chișinău
Lev Tolstoi
3/1

Orar

De Luni pînă Duminică 
24/7 

Contacte